Asistenta

Asiguram atat clientilor actuali cat si celor viitori asistenta tehnica de specialitate in ceea ce priveste alegerea celor mai bune configuratii de utilaje in conditii de pret impuse, proiectarea fluxurilor tehnologice intr-un mod profesional (3D), dotarea atelierelor cu echipamente accesorii, service in perioada de garantie si post-garantie.

Pentru clientii aflati la inceput de drum sau a celor deja consacrati dar pentru care echipamentele achizitionate reprezinta un pas foarte important in dezvoltarea parcului tehnologic asistenta noastra se concretizeaza in oferirea de consultanta de specialitate in alegerea celei mai bune variante de utilare si avand in vedere totodata limitarea costurilor. Incercam sa temperam intentia de a achizitiona utilaje de mare capacitate daca nivelul de dotare cu restul de utilaje este insuficient; totodata, incercam sa temperam dorinta de a economisi in exces astfel incat un utilaj sub-dimensionat ca si productivitate sa nu aduca satisfactia pe care clientul o asteapta.

Toate serviciile noastre de consultanta sunt gratuite si urmaresc eliminarea posibilelor probleme care pot apare in eventualitatea unei colaborari.

Pe de alta parte, pe parcursul exploatarii utilajelor pe care le comercializam acordam servicii de asistenta tehnica pentru diagnosticul problemelor si depanarea acestora. Oferim piesele de schimb gratuit in perioada de garantie si oferim posibilitatea clientilor de a semna un contract de post-garantie, daca acestia considera oportun.